Info

Aromaterapijska masaža

Aromaterapijska masaža koristi sinergiju masaže i visoko koncentriranih eteričnih ulja koje tvore samu mirisnu esenciju biljke i imaju mnogobrojna ljekovita svojstva djelujući snažno na tijelo, emocije i duh.

Njenim djelovanjem se postiže energetsko i psihoemotivno djelovanje na tkiva, organe, hormonski i živčani sustav. Dovodi do relaksacije i opuštanja tijela, umanjuje bol, potiče cirkulaciju i detoksikaciju organizma. Učinkovito djeluje na neke zdravstvene i emotivne probleme kao što su bolovi u mišićima, reumatizam, artritis, gastritis, glavobolja, nesanica, stres i depresija.

Aromaterapijska masaža može olakšati mentalni umor i odagnati nesanicu. Ovisno o odabranoj vrsti, eterična ulja mogu potaknuti i pobuditi deprimirani živčani sustav, a mogu na njega djelovati i smirujuće.

Masažom i utrljavanjem eteričnih ulja omogućavamo njihovu apsorbciju u tijelo i djelovanje na uzrok bolova i tegoba. Ova vrsta masaže diže raspoloženje, ojačava otpornost na stres, ublažava psihičku napetost, opušta mišiće, ulijeva spokoj, uravnotežuje uzburkane emocije, utišava unutarnji dijalog, smanjuje potištenost i tjeskobu, smiruje usplahiranost i razdražljivost.

Indikacije za aromaterapijsku masažu su stresna stanja, bolovi, nesanice, glavobolje, gastritis, reumatizam, artritis i depresije.

Uz razgovor i pregled primjenit će se optimalna terapija prilagođenu Vašim individualnim potrebama.