Izjava o zaštiti privatnosti

Tvrtka Med.Kontura j.d.o.o. poštuje vašu privatnost. Ovime Vas informiramo koja je naša praksa privatnosti i o načinu korištenja vaših podataka koje nam ostavljate prilikom popunjavanja formi na ovim web stranicama.Ova obavijest je lako dostupna na našoj početnoj stranici i na dnu svake naše web stranice.

Strance koje pokriva ova Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na sve web stranice u vlasništvu tvrtke Med.Kontura j.d.o.o. i njihove domene.Na web stranicama Med.Kontura j.d.o.o. postojati poveznice na web stranice trećih strana zbog raznih pogodnosti i informacija.Ako koristite te poveznice, napustit ćete web stranicu tvrtke Med.Kontura j.d.o.o., koja ne kontrolira te web stranice niti njihove prakse zaštite privatnosti. Mi ne podržavamo niti ni na koji način ne predstavljamo web strane trećih strana.

Prikupljanje osobnih informacija

Kako bi Vam pružili bolju uslugu te omogućili lakše naručivanje naših proizvoda Med.Kontura j.d.o.o. prikuplja i koristi osobne informacije na temelju vašeg pristanka u slučaju kad naručite proizvode ili usluge. Podaci koje prikupljamo isključivo koristimo za ispostavljanje ponuda te konačnu isporuku i iste ne dijelimo s trećom stranom. Vrste osobnih informacija koje nam date na tim stranicama mogu uključivati kontaktne informacije poput vašeg imena i prezimena, adrese, telefonskog broja i adrese e-pošte i druge jedinstvene podatke kao što su korisnički ID i lozinke, informacije o fakturiranju i transakcijama. Financijske informacije poput broja vaše kreditne kartice ili vaših privatnih računa ne tražimo niti na jednoj našoj formi.

Kako koristimo vaše podatke

Med.Kontura j.d.o.o. može koristiti vaše informacije: 

  • da vam pomogne kod narudžbi;
  • da s vama komunicira o proizvodima i uslugama;
  • da vas obavijesti o novim uslugama i pogodnostima;

Med.Kontura j.d.o.o. drugima neće prodavati, iznajmljivati niti dati na korištenje vaše osobne podatke.

Dječja privatnost

Med.Kontura j.d.o.o. ne prikuplja svjesno informacije o djeci mlađoj od 13 godina, niti su web stranice tvrtke Med.Kontura j.d.o.o. namijenjene djeci mlađoj od 14 godina.Potičemo roditelje i staratelje da poduzmu aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na Internetu.

Održavanje sigurnosti vaših podataka

Med.Kontura j.d.o.o. čini sve za zaštitu informacija koje ste nam povjerili kako bismo spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje podataka, održali njihovu točnost i osigurali primjereno korištenje istih.

Promjene ove Izjave

Dođe li do izmjena u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti, promijenjenu Izjavu ćemo ovdje objaviti, a datum revizije ovog dokumenta ažurirati. Ako značajno izmijenimo našu Izjavu, mi vas možemo obavijestiti i na druge načine, poput slanja e-pošte ili stavljanja obavijesti na našu početnu stranicu.

 Zagreb, 20.04.2018.

 

mk-estetika-logo-white-05.svg
Rudeška cesta 171
10000 Zagreb
+385 1 4107 417
+ 385 91 577 65 95

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Pet 9-13 i 15-19 | Sub 9-13

Način plaćanja

Obročno plaćanje bez kamata – do 6 rata.

Cijena je jednaka za sve načine plaćanja.

fab fa-cc-visa
fab fa-cc-mastercard
fab fa-cc-diners-club
fab fa-cc-amex

Podjelite nas na društvenim mrežama!

Info:

Pon – Pet 9-13 i 15-19
Sub 9-13