Ultrazvučni estetski tretman

Uklanja višak masnih naslaga, razgrađuje i eliminira prekomjerni celulit te podiže kvalitetu tonusa kože.

Osnovne karakteristike tretmana

Najučinkovitiji neinvazivni estetski tretman oblikovanja tijela.

Med2Contour je estetski tretman koji je zbog iznimnih rezultata poznat i kao liposukcija bez skalpela. Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran.

Brzo i bezbolno vas oslobađa od neželjenih masnih naslaga na tijelu, bez zahtjevnog vremena oporavka i s trajnim rezultatima koji su najbliži rezultatima operativne liposukcije. Uz nastavak zdravog životnog stila, lako ćete zadržati novo oblikovano tijelo.

Saznajte kako vam Med2Contour estetski tretman može pomoći oblikovati tijelo

Saznajte kako

Saznajte više o Med2Contour estetskom tretmanu

Med2Contour tretman oblikovanja tijela je kombinacija ultrazvučne terapije, vakuum masaže, limfne stimulacije i limfne drenaže.

Ultrazvučni uređaj Med2Contour radi na osnovi patentirane tehnologije koji koristi aplikator s dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakuum pumpu koja za vrijeme ultrazvučnog tretmana fiksira i usisava masno tkivo koje se tretira.

Jednostavnije rečeno, ultrazvuk zagrijava ciljana, problematična područja te djelujući superselektivno otapa masti i celulit.

 • Trbuh
 • Struk
 • Leđa
 • Nadlaktice
 • Natkoljenice
 • Bokovi
 • Bedra
 • Stražnjica
 • Koljena
 • Listovi

Dosadašnja iskustva pokazala su značajne rezultate već nakon prvog tretmana, dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti 3 do 5 tretmana. Pacijenti nakon tretmana mogu odmah nastaviti sa svojim normalnim aktivnostima.

Med2Contour tretman često se naziva i "In & Out" tretman ili "Lunch break" tretman, upravo zbog toga što nakon tretmana nije potrebno vrijeme za oporavak.

Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenje obujma na pojedinom području tijela.

I na kraju, ono najvažnije, rezultati dobiveni sa Med2Contourom su trajni.

Med2Contour estetski tretman razvijen je kako bi pomogao umjereno do pretjerano pretilim muškarcima i ženama koji žele bolji tjelesni izgled i ljepše oblikovano tijelo.

Kandidati su svi oni koji imaju višak masnih naslaga, celulit i/ili opuštenu kožu na tijelu.

Tretman podupire redovito vježbanje, primjeren unos vode i zdravu prehranu.

Tretman se izvodi jednom tjedno, u razmaku od 7 do 10 dana. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem 3 do 5 tretmana.

Općenito se preporuča barem pet tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za jako velika ili tvrdokorna područja masnih naslaga i celulita potrebno je i do deset tretmana.

Zašto odabrati Med2Contour estetski tretman?

 • Siguran, bezbolan, ugodan i učinkovit estetski tretman
 • Pruža vidljive i mjerljive rezultate već nakon prvog tretmana
 • Nakon samo 60 minuta tretmana izgubi se do 3 centimetra obujma
 • Nakon 5 tretmana izgubi se do 10 centimetara obujma
 • Otapa masne stanice i uklanja ih iz organizma
 • Razgrađuje i eliminira celulit
 • Pomlađuje kožu i daje joj kvalitetan tonus
 • Rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo

Više o proceduri tretmana

Svakom prvom tretmanu prethode konzultacije i detaljno savjetovanje sa specijalistom. Pojašnjavaju se mogućnosti koje nudi Med2Contour tretman i odgovara na sva pitanja.

Detaljno se pregledava željeno područje tretiranja, fotografira i mjeri te se podaci arhiviraju kako bi se mogao pratiti napredak. Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata. Broj tretmana ovisi o veličini osobe, visini, težini i željenim rezultatima. Za svako područje tretiranja postoji poseban Med2Contour program koji se prilagođava individualnim potrebama.

Dan prije zakazanog termina treba piti puno vode, 2 do 3 litre kroz 24 sata. Time se pomaže uspješnom djelovanju ultrazvučne terapije Med2Contour tretmana u razbijanju masnih stanica i/ili celulita. Svakog kandidata u našem salonu detaljno upućujemo u tijek zahvata i savjetujemo kako načinom prehrane, tjelovježbom te primjerenim unosom tekućine može dodatno pomoći u bržem postizanju najboljih rezultata.

Tretman započinje korištenjem aplikatora za limfnu stimulaciju kojim se stimuliraju limfni drenažni centri. Svaka limfna točka se stimulira po dvije minute. Kao kontaktni medij između kože i ultrazvučne sonde koristi se specijalno ulje koje se nanese na kožu tretiranog područja.

Nakon toga započinje tretman ultrazvučnom sondom. Bira se između jednog od mnogih dostupnih programa prilagođenih individualnim potrebama.

Vakuum podiže masno tkivo u ultrazvučni aplikator, a kroz sinkronizirano djelovanje dva usklađena ultrazvuka stvara se faza kompresije i dekompresije u tkivu, koje se zagrijava i postiže se temperatura u potkožju od 42 stupnja celzija.

Time se stvara puno plinskih mjehurića u tkivu. Mjehurići postaju sve veći i potiču implodiranje i raspadanje masnih stanica. Tretman je vrlo ugodan, a zahvaljujući posebno postavljenom kutu dviju ultrazvučnih glava od 135 stupnjeva u odnosu jedna na drugu i djelovanju vakuuma tretman je i potpuno siguran.

Trajanje tretmana s ultrazvukom traje u prosjeku 45 minuta. Cjelokupni tretman završava limfnom drenažom. Na kraju se vrši mjerenje obujma tretiranog dijela tijela te se podaci arhiviraju.

Nakon tretmana, povratak svakodnevnoj rutini je trenutačan. Period oporavka nije potreban. Nema boli niti nelagode. Uz dovoljno sna i vježbanja, zdrava prehrana i unos vode jako su bitni. Stoga, potrebno je obratiti pažnju da se prva tri dana nakon svakog tretmana u prehrani trebaju izbjegavati svi kratkolančani ugljikohidrati.

Ukoliko se konzumiraju brzo iskoristivi ugljikohidrati, postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu. Nakon tri dana razina masnoća se smanji te se ugljikohidrati, u primjerenim količinama, mogu ponovno konzumirati do idućeg tretmana. Uz preporuku prakticiranja primjerene fizičke aktivnosti, tjelovježbe i pravilne prehrane, važan je i dovoljan unos vode. Preporučamo unos 1,5 do 2 litre vode dnevno.

Med2Contour estetski tretman se ne preporuča osobama koje imaju teške bolesti srca, krvožilnog sustava, imaju ugrađen elektrostimulator srca, boluju od tromboze, imaju teške bolesti jetre, kožne bolesti, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te osobama s metalnim protezama, kao ni onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antiko- agulantne lijekove.

Često postavljana pitanja

Zašto je Med2Contour tretman toliko popularan?

Med2Contour tretmani su neinvazivni, smanjuju područja podvrgnuta tretmanu bez potrebe za operacijom i anestezijom. Tretman ne oštećuje okolno tkivo, živce ili krvne žile što ga čini jako sigurnim.

To je vrlo prihvatljivo osobama koje se ne žele podvrgnuti invazivnim procedurama te je savršena alternativa za ljude koji traže učinkovito smanjenje masnih naslaga, uklanjanje celulita i podizanje kvalitete tonusa kože bez kirurške operacije.

Povrh svega, u svoju svakodnevnicu se vraća trenutno, bez potrebe za oporavkom nakon tretmana.

Što znači neinvazivna metoda?
Kako Med2Contour djeluje?
Je li Med2Contour estetski tretman oblik mršavljenja?
Koja područja na tijelu se mogu tretirati?
Koliko često se provode tretmani?
Kakva je priprema potrebna prije tretmana?
Koliko dugo traje tretman i koliko ih je potrebno napraviti?
Postoji li vrijeme oporavka?
Je li potrebna posebna njega nakon tretmana?
Jesu li rezultati trajni?
Smiju li se osobe sa bolestima jetre i bubrega podvrgnuti ovim tretmanima?

Naše cijene su prilagođene Vašim potrebama

20% popusta

za uplaćeni paket od 5 tretmana

Trbuh
1.500 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

7.500 kn
6.000 kn

Trbuh sa strukom
1.800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

9.000 kn
7.200 kn

Donji trbuh
1.000 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

5.000 kn
4.000 kn

Struk
1.000 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

5.000 kn
4.000 kn

Natkoljenice
1.500 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

7.500 kn
6.000 kn

Noge
1.800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

9.000 kn
7.200 kn

Trbuh i natkoljenice
2.250 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

11.250 kn
9.000 kn

Trbuh i noge
2.500 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

12.500 kn
10.000 kn

Nadlaktice
800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

4.000 kn
3.200 kn

Leđa
800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

4.000 kn
3.200 kn

Bokovi
1.000 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

5.000 kn
4.000 kn

Bedra
1.000 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

5.000 kn
4.000 kn

Gluteusi
800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

4.000 kn
3.200 kn

Koljena
800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

4.000 kn
3.200 kn

Listovi
800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

4.000 kn
3.200 kn

Miogeloze leđa
800 kn1 tertman / 60 min

5 tretmana

4.000 kn
3.200 kn