Image

Mesoestetic mezoterapija – kokteli ljepote za biorevitalizaciju i mladenački izgled

Savršen estetski tretman “koktela ljepote“ za obnavljanje mladenačkog izgleda kože lica, vrata i dekoltea.

Image

O tretmanu

Osnovne karakteristike tretmana

MezoPenPro mezoterapija je estetski tretman regeneracije, revitalizacije i pomlađivanja lica, vrata, dekoltea.

MezoPenPro sadrži sterilne mikro iglice za jednokratnu upotrebu s kontroliranom dubinom penetracije i jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira i aplicira aktivne supstance za optimalni učinak. Tretman je bezbolan.

MezoPenPro mezoterapijom se ulazi u dublji, mezodermalni sloj kože. Stvaraju se mikro kanali, prolazi se kroz epidermalnu barijeru i apliciraju se revitalizirajući sastojci vitamina, minerala, koenzima, aminokiselina, antioksidanata, elemenata u tragovima i hijaluronske kiseline.

Mikrocirkulacija u mezodermalnom sloju kože resorbira aktivne ljekovite supstance što osigurava njihovu učinkovitost u biorevitalizaciji, regeneraciji i pomlađivanju lica, vrata i dekoltea.

Prolazak mikroiglicama ne dovodi do oštećenja tkiva, već organizam reagira na intruziju, odnosno prodor kroz epidermalnu barijeru. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time induciraju pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože. Koža se prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Izgrađuje se novi elastin i kolagen koji se povezuje s postojećim kolagenom u koži. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične regije.

Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza. Koža postaje deblja, zategnutija, zdravija i podmlađena. Nakon završetka terapije mikro kanali na koži se sami zatvaraju unutar dva sata.

Image

Vrste MezoPenPro mezoterapije

Vrsta MezoPenPro mezoterapije je individualna. U primjeni terapije koriste se isključivo sterilne aktivne supstance "koktela za ljepotu".

Ovisno o stanju kože apliciraju se vitamini, minerali, antioksidativna sredstva, koenzimi, aminokiseline, elementi u tragovima i hijaluronska kiselina. Aktivne supstance potiču fibroblaste na produkciju kolagena koji daje čvrstoću koži i elastina koji joj vraća elastičnost.

Tretman osigurava intenzivnu hidrataciju kože, daje joj elastičnost, tonus i sjaj. Veliki izbor preparata za MezoPenPro mezoterapiju osigurava rješavanje brojnih estetskih problema.

Koristimo proizvode renomiranog, vodećeg svjetskog proizvođača Mesoestetic. Mezoterapijski kokteli svojim posebno odabranim formulama učinkovito djeluju na različite probleme kože.

Stimuliraju dermis, pružaju idealan hidrobalans te biorevitaliziraju kožu. Biorevitalizacijom se koža hidratizira, njena struktura se obnavlja te se ostvaruje moćno antioksidativno djelovanje.

Upute

Prije tretmana koža lica, vrata i dekoltea se očisti i dezinficira. Nanose se aktivne ljekovite suptance.

MezoPenPro mikro iglicama se stvaraju površinski mikrokanali kojima se aktivne terapijske supstance vitamina, minerala i hijaluronske kiseline ravnomjerno apliciraju u dublje slojeve kože.

Kod osoba s već uznapredovalim znacima starenja kože potrebno je terapijski postupak intenzivirati kako bi se postigao željeni efekt.

Tretman je bezbolan. Ponekad je nakon tretmana moguća pojava crvenila kože, a vrlo su rijetki podljevi, alergijske reakcije i manje otekline koje spontano prolaze nakon par sati.

Neposredno nakon tretmana možete se posvetiti svojim obvezama i svakodnevnim aktivnostima.

Poslije MezoPenPro mezoterapije ne preporučua se izlaganje suncu i umjetnim izvorima UV zračenja. Prema protokolu provodi se 5 tretmana u razmaku od 2 do 4 tjedna.

Image

Rezultati

Rezultati MezoPenPro mezoterapije su:

  • Pomlađeni izgled lica, vrata i dekoltea
  • Snažna hidratacija, biorevitalizacija i regeneracija dermisa i epidermisa.
  • Aktivacija kolagena i elastina.
  • Vraćen sjaj, vlažnost, blistavost i tonus kože lica, vrata i dekoltea.
Image

Često postavljana pitanja

MezoPenPro mezoterapija je estetski tretman kojim se ljekovite aktivne supstance injiciraju u mezodermalni sloj tkiva koji se nalazi neposredno ispod površine kože. Mikrocirkulacija u mezodermalnom sloju resorbira aktivne ljekovite supstance što osigurava njihovu učinkovitost u biorevitalizaciji, regeneraciji i pomlađivanju kože lica, vrata i dekoltea.

Image

Naše cijene su prilagođene Vašim potrebama

20% popusta za uplaćeni paket od 5 tretmana

Područje tretmanaLiceLice i vratLice, vrat i dekolte
Cijena 1 tretmana1.280,87 HRK
170,00 EUR
1.657,59 HRK
220,00 EUR
1.883,63 HRK
250,00 EUR
Cijena 5 tretmana s popustom 20%5.048,12 HRK
670,00 EUR
6.555,02 HRK
870,00 EUR
7.534,50 HRK
1.000,00 EUR
1 EUR = 7,5345 HRK

mk-estetika-logo-white-05.svg
Rudeška cesta 171
10000 Zagreb
+385 1 4107 417
+ 385 91 577 65 95

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Pet 9-13 i 15-19 | Sub 9-13

Način plaćanja

Obročno plaćanje bez kamata – do 6 rata.

Cijena je jednaka za sve načine plaćanja.

fab fa-cc-visa
fab fa-cc-mastercard
fab fa-cc-diners-club
fab fa-cc-amex

Podjelite nas na društvenim mrežama!

Info:

Pon – Pet 9-13 i 15-19
Sub 9-13